De mogelijkheden

Altijd een vrijblijvende check op je ontslagvoorstel

De mogelijkheden

Altijd een vrijblijvende check op je ontslagvoorstel

Onze pakketten

Wij zijn er ons van bewust dat iedere klant andere wensen en behoeftes heeft. Misschien wil jij wel contact blijven houden met je werkgever over de beëindiging van je dienstverband? Wij zullen dan op de achtergrond aanwezig zijn en jou adviseren. Voelt dit voor jou toch niet fijn? Geen probleem, wij hebben verschillende soorten dienstverlening en kunnen een hoop voor je uit handen nemen. Bekijk welk pakket het beste bij jou past!

Gratis check

Pakket

Heb je een ontslagvoorstel van jouw werkgever ontvangen? Wij kunnen deze vrijblijvend voor jou checken. Vul daarvoor dit formulier in. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op. 

Nog geen voorstel ontvangen? Ook dan kan je gebruik maken van ons vrijblijvende advies. Laat hier je gegevens achter, dan bellen wij jou terug.

Coach

Pakket

Wil je jouw ontslagvoorstel laten checken door ons én onze hulp in het verdere traject? Dan is het ‘Coach-pakket’ iets voor jou. Wij adviseren op de achtergrond. Wij bereiden alle strategie en communicatie voor, zowel schriftelijk als mondeling. Jij blijft contactpersoon voor jouw werkgever en voert zelf de onderhandelingen. Het voordeel hiervan is dat de relatie met je werkgever niet onnodig onder druk komt te staan. Je weet immers nooit of je elkaar later nog nodig hebt.

Alles van het gratis check pakket plus:

Schik

Pakket

Misschien wordt het je allemaal te veel en vind je het fijner als iemand namens jou de onderhandelingen met je werkgever voert. Dan raden wij het ‘Schik’-pakket aan. Wij regelen dan alles voor je. Wij onderhandelen voor jou en zorgen voor de best mogelijke deal. Natuurlijk stemmen we de strategie en communicatie vooraf zorgvuldig met jou af.

Alles van het gratis check pakket plus:

Maatwerk

Pakket

Soms is het nodig om een ontslag aan te vechten bij de rechter. Ook dan staan we voor je klaar. Wij kunnen je namelijk in veel meer situaties helpen. Bijvoorbeeld als je werkgever jouw arbeidsvoorwaarden wil aanpassen zonder jouw toestemming. Of als je werkgever niet tevreden is over jouw functioneren en opeens een verbetertraject voorstelt. Samen kijken we hoe jij het beste geholpen bent.

Alles in overleg

Hoe kunnen we jou helpen?

Het hebben van een arbeidsovereenkomst kan zekerheid geven en plezierig zijn, maar soms ontstaat er een verschil van mening met je werkgever waar je samen niet meer uit komt. 

In dat geval staat Mijn Ontslagexpert voor je klaar! 

Wij adviseren, onderhandelen en procederen (als dat nodig is) voor jou op het gebied van ontslag. Dat doen wij alleen voor werknemers. Dit alles tegen een betaalbare prijs. De kans is groot dat je na onze tussenkomst het meningsverschil met je werkgever kunt bijleggen of juist ‘in goed overleg’ uit elkaar kunt gaan. En mocht procederen toch nodig zijn, dan deinzen wij daar natuurlijk niet voor terug.

Ik wil gebeld worden

Wil je meer weten over onze persoonlijke aanpak?

Wil je meer weten over onze persoonlijke aanpak?

Vrijblijvende check op jouw ontslagvoorstel

Succesvol verzonden

Bedankt het formulier is verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wil je jouw ontslagvoorstel laten checken?

We kunnen dat helaas de komende tijd niet voor jou doen. Monique is namelijk met zwangerschaps- en bevallingsverlof en Erwin is ziek. Om die reden kunnen we binnenkomende telefoontjes en mailtjes niet beantwoorden.

We hopen jullie snel weer van dienst te kunnen zijn!